Religija

2011-09-30

Religija

Diskutuoja kunigas, mula ir rabinas kieno gi religija tikresnė ir stipresnė.
Kunigas:
- Plaukiau aš valtimi per ežerą. Staiga užėjo baisi audra, dangus su vandeniu maišėsi. Suklupau valties viduryje ir pradėjau melstis "Viešpati! Apsaugok savo avelę!". Ir ką jūs manote? Visur siautė audra, o maždaug trijų metrų spinduliu aplink mano valtį vanduo it veidrodis ramus tapo.
Mula:
- Keliavau aš per dykumą raitas ant kupranugario. Staiga kilo siaubinga smėlio audra. Smėlis taip ir būtų užpustęs mus, bet aš iškėliau rankas į dangų ir pradėjau melstis "Visagali Alachai! Suteik prieglobstį savo tarnui!" Ir ką jūs manote? Aplink stūgauja smėlio viesulas,o maždaug šešių pėdų spinduliu aplink mano kupranugarį - tylu, ramu it oazėje.
Rabinas:
- O štai aš phraeitą šeštadienį vaikšinėju ghreta hRaudų Sienos ihr matau ant žemės mėtosi 100 dolehrių banknotas. Pakelti jo, gi, negaliu - šabašas. Na, ihr khreipiausi aš pas dievulį: "O, Tėve, padėk man!" Ihr ką jūs manote? Visuhr aplink šeštadienis, o penkių methrų spinduliu aplink banknotą - ketvihrtadienis!

http://ping.fm/lOCAl

1 comment:

unknown said...

Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: [email protected]